Ga naar de inhoud

Bezoek ons:
Delfweg 14, NOORDWIJKERHOUT

Maak een afspraak:
0252 376 645

Stuur een bericht:
info@watertechniek.com

Openingstijden:
7.30 tot 16.30 op werkdagen

Wij komen op de mooiste plekken en die houden wij ook mooi!

Een mooi aangelegde tuin is er om van te genieten. Niet alleen om naar te kijken, ook om in te verblijven: om er rustig te zitten, te spelen of te eten.

Wij zorgen ervoor dat uw tuin er altijd gezond bij staat. Daarvoor ontwerpen wij passende installaties, leveren u de onderdelen en installeren ze en voeren tenslotte regelmatig onderhoud uit.

Tuin & Watertechniek bestaat uit eigenaar Ben Geerlings en zijn team van professionals. Het bedrijf is gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van installaties voor water en elektra in tuinen en plantsoenen.
Tuin & Watertechniek werkt vooral in de provincies Noord- en Zuid- Holland.

Beregeningssystemen voor tuinen van groot tot klein
‘Voordat de Keukenhof open gaat hebben wij hem al gezien.’ Keukenhof is een klant van Tuin & Watertechniek. De meeste van onze klanten zijn bij ons terecht gekomen via hun tuinman of hovenier. Wij werken samen met gerenommeerde hoveniers en tuinarchitecten, zodat u zeker bent van een professioneel resultaat.

How It´s Done bij RTL Z

In februari 2020 maakte RTL Z opnames van ons werk voor How It's Done. Daar hebben wij dan weer een 'achter de schermen' opname van gemaakt.

Contact

Bel   - 0252 376 645
Mail - info@watertechniek.com

Tuin & Watertechniek BV

Delfweg 14, 2211 VM  NOORDWIJKERHOUT
KvK 67073786
Algemene voorwaarden